Midtjysk Turisme

Den Digitale Værktøjskasse

Velkommen til Den Digitale Værktøjskasse 2.0

Vi har samlet tips og tricks, guides, artikler og best cases på de mest populære digitale platforme, så du kan blive inspireret til selv at gå i gang med din digitale indsats. Som noget nyt ligger den Digitale Værktøjskasse nu online, så platformene løbende kan holdes opdateret med de nye trends. Vælg den platform, du gerne vil arbejde med og kom godt i gang med hjælp fra Den Digitale Værktøjskasse 2.0

.

Facebook Facebook

Facebook

Facebook giver dig som virksomhed mulighed for at kommunikere med dine gæster både før, under og efter deres besøg gennem et medie, de i forvejen bruger en stor del af deres fritid på.

TripAdvisor TripAdvisor

TripAdvisor

TripAdvisor er verdens største rejseportal med mere end 190 millioner anmeldelser af overnatningssteder, spisesteder, og attraktioner.

Google Google

Google

Google er den største søgemaskine på internettet i dag. Der foretages over 200 millioner forespørgsler om dagen gennem dens forskellige portaler.

Video & YouTube Video & YouTube

Video & YouTube

Videoer har en helt særlig plads på de sociale medier, da de tiltrækker mere opmærksomhed end nogen anden form for indhold.

Instagram Instagram

Instagram

Mere end 200 millioner bruger Instagram. Det er en simpel metode til at optage og dele alverdens øjeblikke.

Content Marketing Content Marketing

Content Marketing

Gæster søger i langt højere grad end tidligere efter informationer både før, under og efter rejsen. De hungrer nærmest efter indhold. Og det kan du give dem med Content Marketing.

Målgruppebeskrivelser Målgruppebeskrivelser

Målgruppebeskrivelser

Online markedsføring giver mange muligheder for at kommunikere med flere forskellige målgrupper, men forudsætter til gengæld at man kender til målgruppernes online adfærd.

Nye personaer Nye personaer

Nye personaer

Ønsker du et nuanceret kendskab til dine målgrupper? Midtjysk Turisme har udarbejdet 20 personaer, der kan hjælpe dig til at kommunikere bedre med dine gæster.