Midtjysk Turisme

Google Consumer Barometer

Google Consumer Barometer er et gratis værktøj fra Google. Det giver værdifuld indsigt i, hvordan internettet bliver brugt i 56 lande og er baseret på mere end 3000 interviews i hvert land. Det er et unikt redskab til markedsføringen.

Forbrugerne multitasker som aldrig før og interagerer på en række sociale platforme, der har relevans for dem. Udviklingen af teknologi og dermed enhedernes kompetencer, muliggør bl.a. at forbrugerne kan være up to date med hele deres netværk på daglig basis, håndtere vigtige mail forespørgsler on the go, shoppe ferier online og sikre, at de er opdateret på de allerseneste nyheder ude i verden. 

Nyttig viden om kundernes købeadfærd

Google Consumer Barometer er et værktøj, der giver indsigt i, hvordan forbrugerne bruger internettet i forskellige lande og hvilken betydning det har for deres købeadfærd.

Hvis du være mere synlig på et bestemt marked, kan du med Google Consumer Barometer på en hurtig og overskuelig måde få adgang til deres online adfærd. Få svar på f.eks: Hvor meget søger de på nettet efter bestemte produkter eller hvor ofte køber de et produkt online?

Se en video over, hvordan Google Consumer Barometer fungerer:

Gå direkte til Google Consumer Barometer