Midtjysk Turisme

Google My Business

3 gode grunde til at bruge Google My Business

  • Bliv set af kunder: Google Søgning, Google Maps & Google+
  • Bliv set på tværs af alle enheder: PC, mobil, tablet
  • Få et professionelt udseende i søgninger

 

Uden Google My Business Med Google My Business
Vejle Fjord 1 Vejle Fjord 2

Eksempel fra Hotel Vejlefjord


Google har rullet et helt nyt univers ud i Google+, nemlig Google My Business. Du har sikkert bemærket, at betjeningspanelet er forandret og din konto er blevet opgraderet til Google My Business. Hvad betyder det for din virksomhed? Og har du ikke allerede en konto, så er det nu, du skal starte for at få en bedre synlighed på Google.

Din tilstedeværelse på Google My Business øger dine chancer for at få en bedre placering på Google-søgninger. Dette skyldes naturligvis, at det er deres eget produkt, men også at ganske få endnu bruger Google My Business. Så det er nu du skal gribe chancen for at optimere din placering på Google.

Med Google My Business får du nu mulighed for at samle alle dine Google sider et sted og få nem adgang til Google Places, Google Plus, Google Analytics, Google anmeldelser og Google indsigt (kend dine målgrupper). Sagt med andre ord - du får et betjeningspanel, der samler administrationen ét sted, så du på en overskuelig måde kan arbejde med dine Googlekonti.

Kom godt i gang

Med Google My Business får du nu mulighed for at samle alle dine Google sider et sted og få nem adgang til Google Places, Google Plus, Google Analytics, Google anmeldelser og Google indsigt (kend dine målgrupper).

Sagt med andre ord - du får et betjeningspanel, der samler administrationen ét sted, så du på en overskuelig måde kan arbejde med dine Google konti.

Google Betjeningspanel

På ovenstående billede ses det nye betjeningspanel. Der er herfra, du får nem adgang til administrere alle dine Google konti.

Hvad koster Google My Business?

Google My Business er helt gratis at benytte. Derudover er det nemt at komme i gang med at arbejde med den, og det kræver ikke samme ekspertviden, som når du skal arbejde med SEO og AdWords. 

Det er en god idé at supplere din online tilstedeværelse med Google My Business, da det styrker din digitale tilstedeværelse. 

Kom godt i gang

Hvis du allerede har en Google+ konto, så log ind og se de nye muligheder her.

Hvis du endnu ikke har en konto, så kan du oprette dig her.